12.30. Mi van a jógabérletben?

Jógabérlet | Orienta.hu

Nem, holnap még nincs óra 🙂 Jan. 14-ig szünet van. A bérletedet addig is meg tudod venni a https://orienta.hu/noi-joga-csoport oldalon.
Nemsokára találkozunk 😀

A fotón látható 5 alkalmas jógabérletet karácsonyi ajándéknak rendelték, meg is érkezett az ünnep előtt időben, teljes megelégedéssel 🙂

Eddig nem kínáltam ajándékkártyát, mert úgy gondolom, hogy a jóga arról szól, hogy önmagunk teszünk valamit, önként, az önvalónkkal való kapcsolatért. Ezt a szándékot, az elhatározást, és a megvalósítását sajna nem lehet ajándékba adni: vagy megszületik a megajándékozottban, vagy nem.

A jóga, azaz a kapcsolódás az önvalóval valakinek a durvafizikai teste felől indul: azért ászanázik, hogy ne fájjon a háta, a dereka. Aztán érkezik a jóga többi ajándéka is 😉

Valaki a megnyugvást és a végtelen szabadságérzetet keresi és találja meg benne.

Valaki megtapasztalja, hogy csak az elménknek vannak korlátai, nem a testünknek. Ez nagyon felszabadító élmény 🙂

Van, aki az önismereti útja miatt jógázik.

Valaki tudatosabb szeretne lenni, mert tudja, hogy egy-egy gyakorlatban a jógamatracon lejátszunk ezernyi reakciót és megoldást, és hatalmas felismerések születhetnek. Amik a jógamatracon túl, a hétköznapi életünkben is jól jönnek. Hatékonyabbak lehetünk testileg-lelkileg.

Valakit az ejt rabul, hogy megtanulja egészen kinyitni a szívét. Megtapasztalja, hogy a hajlékony, odaadó lágyságban, a könnyed áramlásban rejtőzik a valódi erő. A női lét egyik varázsa.

A kötőszöveteink és az izmaink rugalmassága az egészséget, az egészséges életet jelenti. Ha a látásmódunk is rugalmas, az hozzájárul, hogy boldogabban éljünk.

Megtapasztalhatjuk, hogy nem a testünk az énünk. Az egy alakítható eszköz, amit az ászanákkal, légzőgyakorlatokkal hatékonyan karbantarthatunk.

És ha már ennyi mindent képes rejteni ez a kis papír, a jógabérlet: miért is ne legyen belőle ajándék-verzió?
Ha egy kicsi esély van rá, hogy a megajándékozott eljön, kitartóan gyakorol, és részesül ezekben az élményekben, már megérte.
Egy kulcs, tele fantasztikus élmények lehetőségével.

Te mit gondolsz?
Legyen Orienta Női Jógás ajándékkártya?

Véleményedet szívesen fogadom mailben az agi[kukac]orienta[pont]hu -ra,
vagy az Orienta Női Jóga facebook oldalán, ehhez a bejegyzéshez:
https://www.facebook.com/orienta.hu/photos/a.304522603384017/762127634290176/