02.23. Talált tárgyak és vegaság

Talált tárgyak.

Kedves Jógázó! Ezen a héten a csoportos óra szünetel.
A Jógaközpontban van a bejáratnál bal kéz felől a polcon egy papírdoboz, tele az öltözőben felejtett, talált tárgyakkal. Ruhadarab, miegyéb. Ha az öltözőben felejtettél valamit, viszontláthatod a papírdobozban. Lehet, hogy nem a mi csoportunké, mások is járnak jógázni a Központba. Ha mégis van ott tárgyad, „aki” hiányol Téged, A táplálkozás jógája c. keddi előadás előtt-után átveheted a dobozból. Kellemes egymásra találást! 🙂

Te tudtad?

A keddi előadás biztos érdekes lesz, a talált tárgyas doboztól függetlenül. Lehet, hogy nem tudod rólam: kb. 20 éve nem eszem két- és négylábú állatokat. 3 vagy 4 éve halakat, rákokat sem. Nálam úgy indult, hogy undorodni kezdtem a hús ízétől. Nem volt világnézeti vagy vallási alapja.
A jógaóráimon erről nem szoktam beszélni, és senkit sem tolok azzal, hogy jujjj, Te aztán mostantól ne egyél húst, ha jógázni akarsz, és nálam nincs ejnye-bejnye, meg akármi. Vicces módon, többen is meséltétek, hogy attól függetlenül, hogy erről egy szót sem beszélek, amióta jártok jógázni, nem kívánjátok a húst, és kevesebb húst esztek. ? Ennek én persze örülök ?
Mivel az órákon ászanázunk, nem a jógafilozófiáról beszélünk: ha szeretnél erről hallani, mi ez a mizéria a hús körül, vagy vannak kérdéseid, gyere el kedden a szünetelő óránk helyett az előadásra.

Mivel a női jóga órákat továbbra sem szeretném csevegő klubbá alakítani, de nagyon szívesen beszélgetek Veletek, ha kérdeztek: Te szeretnéd, hogy írjak a sztorimról, hogyan lettem vega? ??
Ja, és ha vega ételötletekre, új ízekre vágysz, az előadást asszem vega ételkóstoló is követi. Legalábbis gyakran előfordul 🙂
Az Instagram fotóim között is találsz jópár fincsi, tápláló vega ételötletet.
Mint például ezeket :

Kellemes hetet!