Újra itt!

Pünkösdi rózsa | Orienta.hu

Jógaórák és közlemények

…ééés újra találkozhatunk! 😀

Szia 🙂 Remélem, jól vagy!
Júniusban újból indulnak női jóga órák!

Úgy gondoltam, ma (igen, kivételesen pénteken), 10-11:30-ig tartok egy kellemes, max. 5 fős első előtti alkalmat a Fő téri Jógaközpontban.

Tegnapelőtt elküldtem ezt az infót, talán találkoztál vele a telefonodon 🙂
Köszönöm a válaszokat! 🙂 <3

Többen jeleztétek, hogy júniusban keddenként jöttök, de a péntek most így hirtelen nem megy. Így aztán 2 hely még szabad, ha szeretnél ma délelőtt egy kellemes, teljes testet átmozgató órán részt venni.
Jössz?

Ha igen, a járvány-intézkedések most is érvényben lesznek, idemásolom őket még a kijárási korlátozás előttről:

?? A járványügyi helyzetre tekintettel így vigyázunk egymásra a női jóga órákon:

1. A levegőt fertőtlenítjük a Florasense természetes füstölőanyagaival. Tudtad, hogy a tömjén (Boswellia carterii) füstölésekor a légtérben lévő kórokozók mennyisége 91,43%-kal csökken? A 2000-es évek elején is használták egyes svájci kórházak a levegő kíméletes fertőtlenítésére. A mirhával együtt füstölve erősítik egymás hatását.
(Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29530608 és https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22288378 In: https://florasense.hu/blog/legfertotlenites-termeszetesen)

2.  Érkezéskor moss kezet! Köszi 🙂 

3.  Ha van saját jógamatracod, vagy bármilyen csúszásgátlós fitneszmatracod, kérlek hozd Magaddal. Ha teheted, lehetőleg ne használd a Jógaközpont matracait, amit többen is használnak. (Saját felelősségedre persze használhatod.)

4.  A többek által használt jógamatracokat használat előtt és után kérlek fertőtlenítsd. Bőrbarát természetes fertőtlenítőszert biztosítok hozzá. 

5.  Ha úgy döntesz, számodra az a legbiztonságosabb, hogy nem jössz csoportos órára, itt találsz ászanasorokat, amiket közösen már gyakoroltunk az órákon:

? https://orienta.hu/stresszoldo-gyakorlatsor/

? https://orienta.hu/mire-jo-a-holdudvozlet/

? https://orienta.hu/2019-03-19/ (Földüdvözlet)

6.  Immunerősítésre, vírusölésre ezeket ajánlja a védikus kultúra: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2817820728263846&id=172357356143543

Jó egészséget! ?
Maradj egészséges és vidám ??‍♀️ 

Hivatalos közlemény:

„A Jógaoktatók Szövetségének kérésére a Belügyminisztérium (Ügyeleti Központ) a jógastúdiók számára az alábbi ajánlásokat fogalmazta meg a biztonságos gyakorlás érdekében:

✅ A jógastúdiók újranyitásának nincsen akadálya.
✅ A jógaórák megtarthatóak úgy, hogy a résztvevők számát annak figyelembe vételével határozza meg a stúdió, hogy mindenki tudja tartani egymástól a 1,5 méteres védőtávolságot.
✅ Emellett a teremben javasolt a gyakori szellőztetés, kézfertőtlenítők kihelyezése, a közös használatú helyiségek (öltöző, mosdó) és eszközök fokozott fertőtlenítése, illetve lehetőség szerint saját eszközök (jógaszőnyeg) használata minden látogató által.”

Forrás: https://jogaoktatok.hu/ajanlasok-jogastudioknak-a-biztonsagos-gyakorlashoz/